A+ A A-

Нова Година в Сърбия, Ниш, Uni Elita Lux с Празнични вечер и Реприза, напитки без лимит! 2021

нова година в Ниш, нова година в Сърбия, нова година 2019 нова година в Ниш, нова година в Сърбия, нова година 2019

 Нова Година в Ниш в хотел UNI ELITA LUXE
 собствен транспорт

от 30.12.2020 до 02.01.2021/ дати по избор

Ако търсите къде да отпразнувате Новата Година - на близко  - вашето решение е при съседите -  Нова Година в Ниш - близко е и със сигурност забавно ! Съседите са веселяци, а хранта е винаги обилна  и вкусна, напитките неограничени, купона супер!!! 

 

* Promo цените са валидни до 31.10.20 - Резервирайте изгодно / ограничени места !

Нова Година 3дни / 2 нощувки от 31.12.2020 до 02.01.2021

390лв / 425лв на човек в двойна/ тройна стая de luxe
375лв / 395лв на човек в апартамент de luxe с две отделни спални / мин. 4 човека /

Цената включва:
* 3 дни / 2 нощувки със закуски и ДВЕ Празнични вечери в ресторанта на хотела
* 31.12 Празнична Новогодишна Вечер богато меню от сръбската национална кухня, напитки без лимит, жива музика
* 01-ви януари 2019 Реприза Празнична Вечеря богато меню от сръбската кухня, напитки без лимит, жива музика

 


 

Нова Година  4 дни / 3нощувки от 30.12.2020 до 02.01.2021

435лв / 475лв на човек в двойна/ тройна стая de luxe
420лв / 460лв на човек в апартамент de luxe с две отделни спални / мин. 4 човека /

Цената включва
* 4 дни / 3нощувки със закуски и ДВЕ Празнични вечери в ресторанта на хотела
* 31.12 Празнична Новогодишна Вечер богато меню от сръбската национална кухня, напитки без лимит, жива музика
* 01-ви януари 2020 Реприза Празнична Вечеря богато меню от сръбската кухня, напитки без лимит, жива музика

 

за семейства с деца
деца от 0г до 7г - безплатно, без да ползват самостоятелно легло
деца от 7г до 12г - 50% без да ползват самостоятелно легло
за деца на самостоятелно легло - 50лв от цената за възрастен


 

UniElitaLux е нов модерен хотел в Ниш. Модерният дизайн и обзавеждане на хотела правят престоя на гостите приятен и комфортен. WiFi интернет в цялата сграда, ресторант, безплатен паркинг с видео наблюдение.

Двойните и тройните стаи са просторни и модерно обзаведени. Стаите разполагат с LED телевизор, мини бар, сешоар, както и безплатен Wi-Fi интернет. Хотелът предлага де луксови суити и апартаменти с ъглова мека мебел за сядане, голям LED телевизор, мини бар и безплатен Wi-Fi.
В свободното време може да посетите забележителности на Ниш - На 2км се намира историческа забележителност "Сele kula" на петстотин метра археологически парк на древния римски град Медиана, Нишка Баня се намира на 4 километра от хотел Uni Elita Lux, а Лесковац е на 35км.

галерия от хотела

Информация за Ниш

 

Ниш се намира на около 160 км западно от София и на около 250 km от Белград. Разположен е на брега на река Нишава. Ниш е един от най-старите градове на Балканите, известен е с факта, че е родното място на 18 римски императора, между които и Константин Велики.

Ниш е разделен на следните квартали: Медиана, централната градска част с историческия център Панталей, Църквени Кръст, Палилула и Нишка баня
Най-голямата забележителност на града е Нишката крепост - Нишка Тврђава, разположена на десния бряг на река Нишава. Построена е в началото на 18 век. Там се е намирало и първото римско селище. Останали са древни руини от римско време. Във вътрешността на крепостта е разположен красив парк, с много зеленина в центъра на града, любимо място за разходки. При входа на крепостта има кафани и ресторанти, допълващи атмосферата на старата крепост. Тук може да изпиете своето кафе в сянката на древните градски крепостни стени. Ако сте с деца може да се разходите из парка в крепостта с някое от малките влакчета, а вечер в клубовете да послушате поп и рок изпълнения.

До крепостта се намира дворецът “Бановина”, построен през 1886 г. като административна сграда и полицейски участък, а днес седалище на Нишкия Университет.

Оставяйки Нишката крепост зад вас, можете да минете през моста над река Нишава, да се полюбувате на рибарите и да видите сградата на кметството.
Може да продължите своята разходка по главната пешеходна улица "Обреновичева", основната и най-оживена пешеходна зона. 
Тук ще усетите запазената атмосфера на града от старите къщи и новите модерни постройки между тях, множество кафенета, ресторанти и пекарни. В началото си до площада има и множество магазини.
Едно от най-автентичните места в Ниш е "Калайджийско сокаче"- старата занаятчийска улица, изпълнена с духа на стария град Ниш, от многобройните кафенета и ресторанти - кафани се носи аромата на кафе, което на повечето места в Ниш е „турско", мирис на прясно изпечен хляб и сладкиши и разбира се на сръбска скара 
...

 


 

Необходими документи:
* Валиден задграничен паспорт или лична карта.
* За деца под 18 години не придружавани от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/.

Часово време: София – 12 ч.  Белград – 11 ч.

информация В Република Сърбия може да се заплаща само в сръбски динари, които са с плаващ курс:
1 евро =  109-115 динара  
1 лев = 56- 59  динара

 

 

 

Условия и срокове за записване: няма изискване за мин брой туристи

Капаро при записване: 50% по промо оферта и 30% по регулярна цена от общата стойност на пътуването; Доплащане  до 01.12.2020! Плащането може да се извърши в брой, или по банков път. Върху цените не се начислява ДДС. Цените които са обявени в евро , са платими в лева по курса на БНБ.

Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор Отговорност на Тур Оператора  по смисъла от Закона за туризма е ЗД „Евроинс “, със седалище и адрес  на управление София,  бул.Христофор  Колумб  43, номерът на застрахователната полица е №03700100001999

В цената не се включват  застраховки ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага възможност за сключване на медицинска застраховка,  ако желаете такава към вашия пакет . Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата.

ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага възможност за сключване на застраховка „Отмяна на пътуване”. Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата. Допълнителна информация на страницата с Общите ни условия

 
Общи условия >>>

 

* информацията публикувана в този сайт е с информационна и рекламна цел. 
* актуална и подробна информация за пътуване може да получите  от служителите по телефон, e-mail или директно  в офиса на Тур Оператора